dimarts, 3 de febrer del 2009

Deures pel dimarts 10 de febrer (2n ESO)

Pel dimarts heu de fer la fotocòpia de l'entrevista. Si teniu algun dubte sobre els deures no dubteu a deixar un comentari.
Aquest missatge surt penjat abans que els dels deures pel dijous 5 i pel dilluns 9 ; així que, quan mireu si teniu deures, no llegiu només el primer missatge, mireu-los tots fins al del dia en què ens trobem.

3 comentaris:

  1. no entenc molt bé els deures si algu mels pot explicar
    gracies
    Eva**eviitapink)**

    ResponElimina
  2. Hola Eva Soc en Roger. Els deures per el dimarts son molt facils. Tens que agafar un diari o qalsevol cosa pero tens que troba una entrevista.
    Quant tinguis la entrevista agafes el temari o la fixa que et va dona la Mireiia i identifica les parts de la entrevista i fer una petita explicacio. Un cop tinguis aixo fet ja hauras fet els deures.Espero que et pugi ajudar RoGer!!

    ResponElimina
  3. Hola nois,
    A part d'això, també heu de fer la segona activitat de la fotocòpia. En aquesta activitat, el que heu de fer és llegir els tres paràgrafs que estan en cursiva i escriure les preguntes (una per paràgraf) que creieu que li poden haver fet a l'Asne Seierstad.

    Pel que fa al que ha dit el Roger de l'activitat 1, una altra pista és que les parts són: Títol, Entrada o presentació i Cos de l'entrevista (a vegades hi pot haver una conclusió al final).

    Si teniu més preguntes no dubteu a deixar un missatge.

    Bon cap de setmana

    ResponElimina